Samlar gamla bilder
Gamla bilder från Vidingehems orter – så heter Facebooksidan vi har skapat för att visa hur samhällena förändrats och utvecklats genom åren.
Publicerad: 2014-10-07
Bakgrunden till sidan är att våra förvaltningsorter är så viktiga för oss. Vi har en kontinuerlig dialog med representanter för orterna och vi deltar i olika evenemang där människor möts, helt enkelt för att vi alla har samma mål: att landsbygden och de mindre samhällena utanför staden ska förbli livskraftiga och fortsätta att utvecklas.

En del i all utveckling är att känna sitt förflutna – att vårda sina rötter och förstå den väg som lett fram till nuet och som fortsätter in i framtiden. Tanken med att människor ska publicera gamla bilder från orterna på den här sidan är alltså dels att locka fram en smula nostalgi, men också att ge underlag till en spännande och kreativ diskussion om vad som var bra förr, vad som är bra nu och hur det borde vara i framtiden.

Så välkommen att ladda upp och diskutera gamla bilder från orterna.


Vidingehems förvaltningsorter; Bramstorp, Braås, Dädesjö, Furuby, Gemla, Hovshaga, Högstorp, Ingelstad, Kalvsvik, Källreda, Lammhult, Rottne, Sandsbro, Tolg, Tävelsås, Uråsa, Vederslöv, Värends Nöbbele, Åby, Åryd, Öjaby och Ör.

HTML tutorial  
En del i all utveckling är att känna sitt förflutna – att vårda sina rötter och förstå den väg som lett fram till nuet och som fortsätter in i framtiden.
En del i all utveckling är att känna sitt förflutna – att vårda sina rötter och förstå den väg som lett fram till nuet och som fortsätter in i framtiden.