Stort intresse i Braås

Intresset var stort när Vidingehem bjöd in till öppet hus för att visa ritningarna på de nya lägenheterna alldeles intill sjön Örken i Braås.

Publicerad: 2012-11-14

Med start i februari börjar vi bygga 12 nya lägenheter på Kolarevägen. Och när ritningarna skulle visas på Braåsgården igår kväll slöt dryga 50-talet Braåsbor upp.
– Många ville veta vilken standard det kommer att bli på lägenheterna. Den blir som vanligt hög, med diskmaskin, tvättpelare och så vidare. Andra blev positivt överraskade av att det blir hiss i husen, trots att de bara har två våningar. Men så bygger vi alltid, tillgängligheten är viktig, säger marknadschef Paula Eskilsson.

 

Några av besökarna funderade över hur tomten ska avgränsas mot strandpromenaden och någon oroade sig för den intilliggande boulebanan.
– I båda fallen kunde vi lämna lugnande besked, utemiljön kommer att smälta in väl och boulebanan blir naturligtvis kvar.

 

Och idag har telefonerna gått varma på Vidingehem.
– Ja, det är flera som har hört av sig och varit intresserade. Så den som funderar på att flytta till Kolarevägen när lägenheterna står klara nästa höst bör nog vara ute i god tid.

HTML tutorial  
Fastighetschef Bengt Karlsson visar ritningar för intresserade Braåsbor. I bakgrunden vd Stefan Blomkvist.
Fastighetschef Bengt Karlsson visar ritningar för intresserade Braåsbor. I bakgrunden vd Stefan Blomkvist.