Bo kvar-rabatt

När Eivor Pettersson flyttade gjorde hon det ordentligt, närmare bestämt 120 mil, från Skellefteå till Rottne. 
– Jag trivs jättebra, säger hon.

Publicerad: 2011-12-14

Marknadschef Paula Eskilsson är på besök hemma hos Eivor, på nybyggda Rosendalsvägen i Rottne.

– Det är viktigt att föra en dialog med hyresgäster på våra nybyggda områden, vi vill veta hur de trivs och om något borde gjorts annorlunda. Alla synpunkter vi får har vi nytta av i kommande projekt.


Stort steg
Men hur kommer det sig då att man byter Västerbotten och Skellefteå mot Småland och Rottne?
– Jag har mina tre döttrar i södra Sverige, varav en här i Rottne. Jag kände att jag ville vara nära dem, både för deras och för min skull. Visst var det ett stort steg, men jag ångrar mig inte – jag trivs jättebra.


Flytta till nytt
Ett av de krav Eivor hade var att lägenheten hon skulle flytta till var nybyggd.
– Ja, det ville jag. Så när jag fick veta att Vidingehem skulle bygga här på Rosendal blev jag verkligen glad. Och allt motsvarar mina förväntningar – öppna, välplanerade ytor och en härlig uteplats. Dessutom ligger ju området så centralt, man har nära till allt. Så bilen har jag sålt.
Funnit sig till rätta i samhället har hon redan gjort.
– Jag har fått många nya, trevliga bekanta, inte minst här på området. Och Småland är faktiskt ganska likt Västerbotten, mycket skog som inbjuder till trivsamma promenader. 

HTML tutorial  
Vd Håkan Källberg och marknadschef Paula Eskilsson gratulerar Stina Karlsson med blommor och 5 000 kronor i hyresrabatt.
Vd Håkan Källberg och marknadschef Paula Eskilsson gratulerar Stina Karlsson med blommor och 5 000 kronor i hyresrabatt.