Bredda ditt TV-utbud

Anpassa ditt utbud efter dina intressen – skaffa digital-tv från Sappa!

Publicerad: 2011-09-05

Digital-tv ger dig mycket bättre ljud- och bildupplevelse än analog tv och även möjlighet att anpassa utbudet av kanaler efter dina egna intressen. Leverantören Sappa har cirka 130 digitala kanaler i sitt utbud, många i HD-kvalitet, och erbjuder dessutom kanaler från både Viasat och CANAL+, perfekt för dig som gillar film, sport och serier!

För att få digital-tv behöver du komplettera din tv med en digitalbox, du skaffar både digitalbox och tecknar abonnemang genom att ringa till Sappa, 0774-444 744, vardagar 8-20 och helger 10-18.

Läs om utbudet av kanaler och digitalboxar på www.sappa.se.

Välkomsterbjudande
Som ny kund hos Sappa får du ett förmånligt erbjudande. Det innehåller fri uppläggningsavgift och frimånader, när du tecknar ett 12- eller 24-månadersabonnemang på valfritt kanalpaket från Sappa (ej à la carte-kanaler). Erbjudandet gäller till och med den 31 oktober 2011 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Ring till Sappa för att ta del av erbjudandet, ange koden som du hittar i värdechecken (i det brev som du har fått i brevlådan).

Vinn säsongskort till Lakers hemmamatcher!
Fram till den 30 september får du som tecknar ett 12-månadersabonnemang på CANAL+ Max
tre månader fritt! CANAL+ Max ger dig allt innehåll som visas på CANAL+ i totalt 18 kanaler, du ser bland annat alla matcher från Elitserien och Allsvenskan, fotboll från La Liga och tennis från ATP. Därtill ser du de senaste storfilmerna och tv-serierna, först på svensk tv och utan reklamavbrott!

Du som tecknar CANAL+ Max hos Sappa innan den 30 september har dessutom möjlighet att vinna ett säsongskort till Växjö Lakers hemmamatcher, värde 9 500 kr! För att vara med i utlottningen skickar du ett mejl till jatack@sappa.se med en motivering om varför just du ska vinna säsongskortet. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter och ditt personnummer, skriv Lakers i ämnesraden.

Möjlighet att teckna abonnemang på olika kanalpaket från Boxer finns kvar som tidigare.

HTML tutorial