Kom och se Rosendal

Äntligen är det dags! Den 22 juni mellan 17.00 och 19.00 bjuder vi in alla till visning av de nya lägenheterna på Rosendalsvägen i Rottne.

Publicerad: 2011-06-15

Under flera decennier har Vidingehem byggt bostäder i Rottne och samtidigt utvecklat samhället.
Självklart är vi stolta över allt vi gjort, men vårt senaste projekt – Rosendal – är ändå något alldeles extra.

Det handlar om flera faktorer, som tillsammans bildar en helhet. Alla som bor i Rottne med omnejd vet var Rosendal ligger, så den första faktorn är läget – ett av de allra bästa i hela samhället. Nära till den dagliga servicen, nära till naturen och nära till sådant som är viktigt i livet. Det kallar vi tillgänglighet.
Och på tal om det, precis som vanligt bygger vi med hiss, trots att husen bara har två våningar.

Nästa faktor handlar om trivsel och trygghet – två av Vidingehems honnörsord. Med oss som hyresvärd är det du som är i centrum, det är dina behov och önskemål som styr vår verksamhet och vi finns alltid bara ett telefonsamtal bort. På Rosendal har vi dessutom lagt till en extra trygghetsbonus: hyran ligger fast fram till 2015, så du vet både vad du har och vad du får en bra bit in i framtiden.

Att bygga nytt idag är dyrt, oavsett var man bygger. Men Vidingehem är faktiskt ett av de företag som bygger billigast i hela landet. Trots det har vi inte behövt spara in på sådant de flesta värdesätter, till exempel inglasade balkonger, ljus och öppen planlösning, stora fönster med persienner, praktiska franska balkonger, ekparkett i alla rum, diskmaskin och tvättpelare. Så den tredje faktorn handlar om lite extra guldkant på tillvaron.

Sammantaget är Rosendal kanske det allra bästa vi har gjort. Välkomna på visningen! 

HTML tutorial