Klimatsmarta tips

Vidingehem arbetar ständigt med att på olika sätt minska energiförbrukningen för att spara miljön. Men vi behöver hjälp. Därför blev vi förstås mycket glada när det en dag kom ett brev till vårt kontor.

Publicerad: 2008-11-07

Brevet var från Ida Qvarnström i Åryd. Så här skrev hon:

”Jag heter Ida Qvarnström och hyr en lägenhet av er tillsammans med min sambo Matias sedan i juni i år. Vi trivs jättebra och är mycket nöjda med er som hyresvärdar!
Jag har en idé om hur man skulle kunna involvera oss hyresgäster ännu mer att aktivt delta i det viktiga miljöarbetet hos Vidingehem. Det ni gör som hyresvärdar är superbra och vi uppskattar det verkligen, och jag känner att det finns en stor potential att utveckla samarbetet med lokalsamhällena och hyresgästerna ännu mer. Därför anmäler jag nu mig själv som ”klimatsmart hyresgäst”, till exempel kan jag/vi och våra grannar blogga eller skriva regelbundet på er hemsida om vad man som hyresgäst kan göra själv eller tillsammans med sina grannar för att spara både pengar och miljö. Och få bättre sammanhållning på orten på köpet!”

− Otroligt roligt med ett sådant engagemang! Idas idé är riktigt bra och hon har helt rätt i att det är tillsammans som vi kan göra framsteg, säger Vidingehem vd Håkan Källberg. 

Från och med nu hittar du därför Ida på sidan Miljö, där hon berättar mer om sig själv och sina tips och där du framför allt kan läsa hennes blogg ”Klimatsmarta hyresgäster hos Vidingehem”. Missa inte den!

Idas sida på www.vidingehem.se

HTML tutorial  
Välkommen säger vi till Ida Qvarnström! Från och med nu kan du läsa hennes blogg "Klimatsmarta hyresgäster hos Vidingehem".
Välkommen säger vi till Ida Qvarnström! Från och med nu kan du läsa hennes blogg "Klimatsmarta hyresgäster hos Vidingehem".