Jobba hos oss!

Söker du ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater? I så fall har du nu ett utmärkt tillfälle!

Publicerad: 2008-07-08

Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel såsom trädgårdsarbete, reparationer och löpande underhåll i lägenheter och i allmänna utrymmen. 

Kvalifikationer: Vi söker en medarbetare med lämplig utbildning och erfarenhet. Körkort krävs. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är positivt.

Arbetet innebär att man arbetar nära kunden och är vårt ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid den sociala kompetensen. Du skall ha förmåga att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Noggrannhet och ansvarskänsla är viktiga egenskaper för att kunna fullgöra uppdraget och leverera en hög kvalité. 

Tjänsten är placerad på fastighetsförvaltningen i Rottne.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater samtidigt som vi kräver att du har ansvarskänsla, service- och kvalitetsmedvetande mot våra kunder.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Har du frågor kontakta gärna Kenneth Faaborg på Vidingehem AB, tfn 0470-70 17 72.

Din ansökan vill vi ha senast 2008-07-31 till adress: Vidingehem AB, Att: Kenneth Faaborg, Löpanäsvägen 4, 360 40 Rottne

 

Mer information

HTML tutorial