Lägenheter

Kontakta gärna Theréze eller Mariola på vår Bobutik för mer fakta om våra orter och områden.

0470-70 17 70

bobutik@vidingehem.se

Frågor och svar

Furulidsvägen 14 i Ingelstad

Kort om Gemla

Gemla är känt för sin entreprenörsanda, men också för den speciella miljön: en blandning av levande jordbruksbygd och modern tätort. Runt bebyggelsen i centrum skiftar åkrarna färg i takt med årstiderna och de gemytliga villagatorna övergår nästan omärkbart i charmiga byvägar. 
 
Här finns all den kommunala service man kan önska sig och dessutom den trygghet och trivsel som uppstår när människor verkligen bryr sig – eller som man brukar säga på orten: i Gemla hejar vi på varandra!
Tänk dig ett tryggt boende med hög tillgänglighet och attraktiv inredning. På Furulidsvägen i Ingelstad erbjuder vi ett modernt hem där det är lätt att trivas. 
 
På hemmaplan omges du av det mindre samhällets genuina gemenskap och alldeles inpå knuten väntar den härliga småländska naturen. Genom närheten till Växjö har du den större stadens hela utbud av nöje, kultur och handel på bekvämt avstånd. Så visst ligger det nära till hands att tala om det bästa av två världar!
 
FAKTA

KÖK | Vitlackerade luckor med kant av ek, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt praktiskt eluttag med inbyggd timer.

BADRUM | Tvättmaskin och torktumlare, tvättbänk med överskåp och högskåp.
Möjliga tillval: Duschvägg och handdukstork.

KOMMUNIKATION | Kabel-TV och bredbandsuttag (i alla rum förutom badrummet).

TILLGÄNGLIGHET | Hiss. Inga besvärliga nivåskillnader utomhus. Dörrarna är bredare än standard och det finns inga trösklar mellan rummen. Vändradie för inomhusrullstol i kök och badrum.

FÖRDEL | Samtliga lägenheter är rökfria!

Inflyttning: Juni 2019 

Här kan du skriva ut ett produktblad