B

E

A

C

D

G

F

I

H

Besiktning av lägenhet

Vi vill att du är med vid besiktningen. Kontakta oss minst två veckor före avflyttning för att boka besiktningstid. Lägenheten ska vid besiktningen vara tömd och städad. Vid besiktningen kommer besiktningsmannen att granska hela lägenheten för att se att städningen är okej samt att inget i lägenheten har skadats eller att onormalt slitage har uppstått under din hyrestid. Onormalt slitage, brister i städningen samt eventuell ombesiktning debiteras enligt prislista

Alla nycklar ska återlämas vid besiktningen, även de eventuella extranycklar som du beställt samt nycklar till tvättstuga, förråd, garage etc. som du har kvitterat ut. Om inte samtliga nycklar återlämnas kommer du att debiteras för ett cylinderbyte. Är du osäker på vilka nycklar eller antalet nycklar som du har kvitterat ut, kontakta oss.

Vid besiktningen kontrolleras också att all utrustning som tillhör lägenheten finns på plats. Det kan t.ex. röra sig om hatthylla, dörrar, badkar. Har du haft egen diskmaskin eller tvättmaskin ska rören pluggas.
 

 


N

M

O

P

V

Y

Z

Ö

Ä

VANLIGA ÄMNEN

TILLVAL

PARABOLANTENN

LÅSÖPPNING

S

T

X

U

Q

L

K

Å

R

HUSDJUR

J